Niets van de gegevens op deze website mag beschouwd worden als een claim dat gebruik van producten aangeboden op www.hetlichtje.nl ziektes kan voorkomen, behandelen of genezen. Het gebruik van vermelde producten biedt dus geen garantie ter voorkoming van ziektes. Aan de gegevens kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Alle voedingssupplementen op www.hetlichtje.nl dienen niet als vervanging van een gevarieerde voeding. Goed gesloten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik bij zwangerschap of de wens daartoe, borstvoeding of overgevoeligheid of het willen gebruiken bij een bepaalde ziekte, altijd uitsluitend in overleg met een deskundige.

 

Let op!! Bij klachten, ziekte, griepverschijnselen etc. altijd eerst uw arts raadplegen! De producten op www.hetlichtje.nl zijn geen medicijnen en vervangen daarom ook niet een bezoek aan de (huis)arts. NOOIT op eigen initiatief het gebruik van medicijnen aanpassen of stoppen zonder eerst de (huis)arts te raadplegen!!

Met zorg wordt de productinformatie van ieder product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan foutieve of onvolledige informatie.

Karin Janssen geeft via webwinkel Het Lichtje (www.hetlichtje.nl) op geen enkele wijze medische adviezen en schrijft geen behandeling voor in welke vorm dan ook. Niets van de informatie op www.hetlichtje.nl mag worden beschouwd als een (medische) claim dat klachten, ziekten of andere problemen kunnen worden voorkomen of te genezen c.q. te behandelen zijn. Karin Janssen is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige vorm van schade of fouten die uit toepassing van kennis en/of informatie op de website van Het Lichtje (www.hetlichtje.nl) of na aanschaf van producten/supplementen via webwinkel Het Lichtje voort zouden kunnen komen.