Betaling

Als u een bestelling plaatst bij Het Lichtje, kunt u het aangegeven factuurbedrag via iDEAL betalen.

Zodra het verschuldigde bedrag is bijgeschreven zal uw bestelling in orde en klaar voor verzending worden gemaakt. U krijgt dan per mail bericht dat uw bestelling verzonden is.

Verzenden

Verzending

Verzending gebeurt via DHL en in sommige gevallen via postnl. In het merendeel van de gevallen zal uw verzending dezelfde dag of de dag nadat uw bestelling geplaatst is, verzonden worden. Lukt dit niet dan streeft Het Lichtje ernaar om binnen een week uw verzending te versturen.

Verzendkosten

U kunt kiezen voor het standaard tarief van DHL, te weten € 6,45 ( tarief 1) voor pakketpost of het verzekerd tarief van DHL, te weten € 8,45 (tarief 2). Bij een keuze voor het eerstgenoemde tarief (tarief 1) is uw pakket niet verzekerd en is het risico van verzenden altijd voor rekening van de consument. Uiteraard kunt u daarom ook kiezen om uw pakket verzekerd te laten verzenden conform tweede genoemd tarief (tarief 2), waarbij het risico van verzenden voor rekening van DHL komt. Bij bedragen boven de € 50,-- adviseert Het Lichtje om in ieder geval voor tarief 2 te kiezen, uw bestelling is dan verzekerd.

Onder rembours verzenden is niet mogelijk.